POSEIDON VLISSINGEN

POSEIDON VLISSINGEN Lekker en snel!

Online eten bestellen
Online eten bestellen

Recentebeoordeling


5 sterren uit 243 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Poseidon Vlissingen. Meer weten? Ontdek meer

7 mei 2022 om 19:51 Sowieso is het eten hier altijd goed en lekker. Toen ik het kwam ophalen, stond het al klaar, erg fijn.
23 feb 2022 om 19:15 Zeer snelle levering en eten weer als altijd prima. Enige puntje dat je geen kleine flesjes ouzo erbij kan bestellen.
20 feb 2022 om 20:55 Heerlijk gegeten. S middags besteld om het om 17.30 uur, exact op tijd.Heerlijk mals vlees. Zeker voor herhaling vatbaar. Paar jaar terug een keer wat minder gegeten waardoor we een tijd niet zijn geweest. Toch weer een nieuwe kans en nu wij zijn om!
9 feb 2022 om 21:01 Prima maaltijd op tijd bezorgd en goed op temperatuur
28 jan 2022 om 19:25 Eten werd echt supersnel bezorgd! Heerlijk gegeten. Er hadden wel wat meer garnalen in de tomatensaus gemogen maar van het vleesgerecht was meer dan genoeg en het was lekker gekruid en precies goed klaargemaakt. Ik bestel de volgende keer weer.
27 jan 2022 om 21:03 Bezorg tijd was wat te laat maar is met de bijgeleverde ouzo goedgemaakt. Netjes!. Heerlijk gegeten.
22 jan 2022 om 7:24 Lekker eten, zelfs voor flinke eters zijn de porties heel groot
21 jan 2022 om 19:21 Weer prima ,belden keurig dat het druk was en het iets later werd. Was geen probleem als excuus voor 2 pers ouzo erbij gedaan ,zeer goede service......
18 jan 2022 om 21:02 Was weer zeer lekker!
15 jan 2022 om 20:40 Zo als gewoonlijk weer super goed,zoals we dat gewend zijn. Ga zo door!! Hoop dat jullie de deuren weer snel mogen openen.
12 jan 2022 om 19:15 Levering snel eten prina.
12 jan 2022 om 10:42 het was geweldig lekker. ik mis alleen de ouzo,maar dat komt wel weer als we komen eten in de zaak.